dissabte, 27 d’octubre del 2012



JO SÓC EL PROTAGONISTA

Ja hem començat el projecte de "Els protagonistes de la setmana" i està sent tot un èxit.
Families i xiquets estan gaudint amb la participació en aquestes activitats.
Com ja us vaig contar, les families estan fent activitats a casa molt importants i interessants que ens donen a conéixer un poquet més la petita història dels xiquets i xiquetes de la nostra classe.

Primerament, les families ens porten uns treballets que han fet a casa relacionats amb dades personals dels protagonistes com les mesures, els gustos personals....

A més, també ens porten una petita història personal realitzada de la manera que més els agrade.

I per últim, les families preparen un taller amb molta il·lusió que el desenvolupem normalment el divendres per la vesprada. Estan sent molt interessants i divertits.

Durant tota la setmana, a classe es treballa moltes activitats amb el xiquet o la xiqueta protagonista. Fem converses, presentacions, activitats manuals, ens demostrem l'afecte que ens tenim...

Açí us deixe les fotos que hem fet durant tot el procés.

JOSÉ DANIEL











El taller de la familia de José Daniel va estar dirigit per la seua mamà, Paqui, i ens va fer participar en el seu treball super interessant. Ella és infermera i ens va ensenyar moltíssimes coses sobre el treball. 











CAROLINA





El taller de la setmana va estar dirigit per la mamà de Carolina, Cari. Ho vam passar genial!! Ens vam convertir en cuiners, amb el nostre barret i tot, i vam fer una coca de molletes. 











MIREYA






El taller de la nostra protagonista, Mireya, dirigit per la seua familia va ser tot un éxit!! Fany, la mamà, ens va portar unes boletes xulísimes amb diferents formes i amb aquestes, vam fer-nos unes polseres precioses.






Però la sorpresa final va ser meravellosa!!!! Ens va portar un joc d'elefants. Un preciós elefantet blau que llançava papallones i nosaltres havíem de caçar-les. Ens ho vam passar genial!!!







IVÁN







El taller del nostre protagonista, Iván, va ser un gran èxit. Va estat dirigit per el seus pares i ens vam convertir en panaders. 
Vam mesclar ingredients com farina, oli, sucre, llet... vam remenar i remenar....i per fi vam cuinar UNA FOGASETA!!!
Vam berenar la fogaseta amb un poquet de xocolata i ens la vam portar a casa perquè la nostra familia també gaudira d'aquest deliciós menjar.









ARTURO




I en aquest cas, el dijous va visitar-nos la mare de Arturo per fer-nos gaudir d'un taller. En aquest cas, va ser una activitat plàstica. Vam fer una mà en forma de titella. Ens va encantar i van eixir precioses.



Però també vam tindre una sorpresa!!! Els nostres dits es convertiren en pincells i podien pintar damunt de la sorra.
Va ser espectacular!!




 
AINARA


La familia de la protagonista de aquesta setmana, Ainara, va visitar-nos el divendres per la vesprada per participar a un taller molt divertit. En aquest cas, vam gaudir d'una activitat de conta contes.
A més ens ho pasàrem "bomba" fent-nos una polsera amb boletes de colors.




MARTA



















Al taller de la setmana, vam gaudir de la visita de la mare de Marta per apropar-nos un poquet més al Nadal. 
Vam fer una activitat plàstica, decorant una campana nadalenca per decorar el nostre arbre de nadal.
 Vam fer una mà en forma de titella. Ens va encantar i van eixir precioses.


RAUL






Aquesta setmana el taller va ser protagonitzat pels pares de Raúl que van vindre a ensenyar-nos tots els beneficis dels citrics. Vam conèixer alguns que no coneixiem com el kiwi o la llima. Va ser molt interessant.
Després de conèixer una fruita molt propera a nosaltres, la taronja, ens van proposar fer un zuc. I així ferem. Amb les nostres mans, vam fer zuc de taronja que ens vam beure molt agust amb un poquet de sucre. 
Ens va encantar!!!













MARIO






Per al taller de la setmana de protagonisme de Mario va vindre, per primera volta, un iaio a la classe. El iaio de Mario, Manolo, ens va ensenyar coses "xulísimes". Vam decorar un test per plantar una lletuga. Ens van quedar precioses!!!


 Després ens vam eixir al pati i allí vam gaudir de convertirnos en jardiners i jardineres. Va ser tota una experiència!!






PALOMA

 El taller de Paloma, la protagonista de aquesta setmana, va ser protagonitzat per la seua mamà i el seu treball. Ella és higienista dental, així que ens va ensenyar a uns habits molt salutables per a la nostra boca. 
Vam gaudir fent com ens rentaben les dents, observant una dentadura gegant i aprenent coses interesants sobre aquest tema.












UNAI

                








Al taller d'aquesta setmana, vam gaudir de la familia d' Unai.
Vam pasar-ho bomba escoltant al seu papà tocant la guitarra i cantant cançons que ens encanten.
També vam descobrir unes escultures precioses que ens va portar la seua mamà i vam ballar i riure amb cançons d'animals en anglés.



















LUAI










Aquesta setmana vam rebre la visita de la mamà de Luai, Ana, pero fer-nos un taller molt divertit. Vam pintar ous de pasqua i caretes de conillets de pascua.
Ens ho vam passar "pipa" i vam gaudir de l'experiència.







IZAN




















En aquesta ocasió, ens va visitar la familia de Izan, el seu pare y la seua iaia. Va ser una vesprada meravellosa perque vam poder tindre a prop uns animalets fantastics. Izan i la seua familia vam portar a classe unes tortugues, uns crancs...que vam alimentar.
Va ser tota una experiència!!








SILVIA
















Aquesta setmana vam rebre la visita de la mare i del pare de   Silvia. Ens van apropar a una tradició cultural molt pròpia de la nostra localitat, la fabricació de palmes, i també a un treball molt típic d'Elx, el palmerer. 
Vam aprendre moltes coses i vam gaudir experimentant amb les palmes.



















LARA








En aquesta ocasió vam poder gaudir de la visita de la mare de Lara i del seu avi. Ens van ensenyar coses molt interesants versant el mon del ocells. Al seu avi li encanten els pardalets i ens va fer divertir-nos amb ells. Ens va ensenyar cóm són, qué menjen, cóm viuen... 

Després, per acabar el taller, vam construir un collar amb macarrons amb l'ajuda de la mare de Lara.











JESÚS




Aquesta setmana vam rebre la visita de la mare de Jesús. Ens van apropar a un mon fantàstic i meravellós, el mon dels contes. 
Vam gaudir de cóm el nostre protagonista i la seua mamà ens contaren moltes històries màgiques.




LEIRE







En aquesta ocasió, i per últim, vam rebre la visita de la mamà de Leire. Ens va portar una super sopresa perque venia molt bé acompanyada. El bebé que portaba a la panxa ja hi havia nascut i ens el va presentar. Era un preciós bebé que es cridava igual que una xiqueta de la nostra classe, Ainara.
Vam aprendre moltísimes coses de bebés. Vam vore ecografies en foto i en la pissarra màgica, li vam preguntar molts dubtes que teníem versant els bebés. 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada